Aanhangwagen reserveren

De voordelen

Droog vervoeren van uw goederen

De aanhangwagen is voorzien van een gesloten polyester kap

Veilig vervoeren van goederen

De aanhangwagen is geheel afsluitbaar

Ruim

Met een binnenmaat van 2,96 meter lekker ruim.

Slechts 35 euro per dag

Huurt u een opslagruimte bij Loods 038, dan kunt u de aanhangwagen zelfs geheel gratis gebruiken!

Wist u dat..

Door de gestroomlijnde vormgeving onze aanhangwagens rustig achter uw auto liggen? Dat is wel zo comfortabel tijdens het vervoeren van uw spullen. Hierdoor is de aanhangwagen zeer geschikt voor bijvoorbeeld inboedelopslag.

Of u nu bezig bent met een verhuizing, of bepaalde goederen om andere redenen van A naar B moet vervoeren, onze aanhangwagens zijn op de taak berust.

De ideale aanhangwagen

De aanhangwagens van Loods 038 zijn voorzien van een volledige polyester kap. Vele andere aanbieders bieden u een open aanhangwagen voorzien van huif, waarmee u de aanhangwagen afsluit met een zuil. Een polyester kap heeft verschillende voordelen boven een huif. Niet alleen wat betreft duurzaamheid, maar ook in  het dagelijkse gebruik.

Voordelen polyester kap:

 • Echt wind en water dicht
  Wanneer u waardevolle vervoerd of andere spullen die niet nat mogen worden zit je met een polyester kap goed. Met een huif kunnen de wind en regen misschien toch nog invloed hebben op uw spullen, bij onze aanhangwagens hebt u dat risico niet
 • Vervoer uw goederen veilig
  De aanhangwagens zijn afsluitbaar met een slot. Dit geeft wel zo’n veilig gevoel wanneer u midden in het centrum druk aan het in- of uitladen bent.
 • Een betere stroomlijn
  De polyester kap zorgt voor een betere stroomlijn van de aanhangwagen. Dit heeft 2 belangrijke voordelen: 1) de aanhangwagen ligt prettiger achter de auto en 2) u rijdt zuiniger..

Het gebruik van zowel een tandemasser als enkel asser hebben verschillende voordelen. Een tandemasser heeft als voordeel dat er meer gewicht vervoerd mag worden met de aanhangwagen.

Onze aanhangwagens zijn echter niet bedoeld om veel kuubs zand te verplaatsen van A naar B. Indien men dit zoekt, is de tandemasser inderdaad een betere keuze. Wij richten ons meer op het vervoeren van kostbare zaken en inboedel. Dan is het totale gewicht wat vervoerd mag worden met onze aanhangwagens meestal ruimt voldoende. Daarnaast is het grote voordeel dat iedereen met rijbewijs B met de aanhangwagen mag rijden.

De voordelen van een enkelasser:

 • Geen speciaal rijbewijs nodig
 • Met rijbewijs B mag u rijden met onze aanhangwagens
 • Te vervoeren gewicht voor inboedel ruim voldoende

Veelgestelde vragen

Welk rijbewijs heb ik nodig?

U kunt onze aanhangwagens rijden met een normaal rijbewijs B. U hebt geen bijzonder rijbewijs nodig.

Op welke tijden kan ik de aanhangwagen ophalen?

De aanhangwagen kan tijdens de reguliere openingstijden van loods 038 worden opgehaald. Dit is van 09.00-17.00 op werkdagen en op zaterdag van 09.00-12.30. Bekijk de actuele openingstijden van loods 038

Hoe kan ik reserveren?

Vul het reservingsformulier op deze pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze te bevestigen.

Heb ik een eigen kentekenplaat nodig?

Ja, om met de aanhangwagen te mogen rijden dient u zelf een witte plaat met het kenteken van uw auto mee te brengen. Deze (witte) kenteken plaat bevestigt u gemakkelijk aan de achterkant van de aanhangwagen.

Welke stekkeraansluiting heb ik nodig?

Dit maakt niet uit. Onze aanhangwagens zelf zijn voorzien van een 7-polige stekker. We hebben echter ook een verloopstuk beschikbaar naar een 13-polige aansluiting.

Hoeveel mag ik vervoeren?

In de aanhangwagen mag u tot 270 kg vervoeren.

Meer weten?