Skip to main content
nieuws

Alles is te maken van karton

Wij van Loods 038 hebben wel iets met karton: in onze shop zijn immers verschillende typen kartonnen dozen te koop.  Er is echter zoveel meer dat je met dit mooie materiaal kunt doen, zo zagen we in een artikel in NRCQ. Printers, kasten, voetbaltafels, you name it.

Alles van karton

Karton heeft als materiaal dan ook verschillende voordelen. Zo is het licht, gemakkelijk te recyclen, flexibel en milieuvriendelijk. Hier enkele voorbeelden op een rij van originele toepassingen van karton.

Een printer van karton

In 2013 kwam Samsung al met een kartonnen printer op de proppen. De exacte redenen hebben we niet kunnen achterhalen, maar het credo “..omdat het kan!” had er vast iets mee te maken.

Karton voor op de flexplek

Binnenkort zijn ook bij Loods 038 flexplekken te huur en hier hebben we misschien wel het ideale meubel gevonden: het flexmeubel. Het lage gewicht komt hier goed van pas, want naar een paar uurtjes zwoegen aan het project sleep je het bureau gemakkelijk mee naar huis. Tijdens het werken zet je de Ipad in de kartonnen houder.

Alles van karton - Ipad houder

Hoewel wij hebben besloten het zelf maar bij kartonnen dozen te houden, geven we hier als extra inspiratie nog enkele voorbeelden van uiteenlopende toepassingen van karton: van een fauteuil tot bed, tot een knusse vergaderhoek. Wie weet, zit je zelf volgende week op een stoel van karton. Niet te dicht bij de open haard gaan zitten.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug