Skip to main content

Neem een kijkje binnen bij Loods 038!

Het overgrote deel van Nederland is onbekend met het fenomeen Self-Storage, ook wel Miniopslag genoemd. Dit is begrijpelijk aangezien het een jonge branche is. Vaak zijn onze klanten dan ook blij verrast wanneer ze bij ons binnen lopen.

Mede hierom hebben wij ons bedrijf volledig laten fotograferen. Dit geeft een goede indruk van Loods 038 in het algemeen.

Hieronder de beelden van Google Streetview:

Ons kantoor.  Google heeft liever niet dat wij worden herkend.

Ons ruime laden/lossen. Hier is voldoende ruimte om uw auto met aanhangwagen of flinke bus binnen te zetten en zo overdekt te lossen. Er zijn voldoende transportmiddelen beschikbaar om uw spullen gemakkelijk naar uw opslagruimte te brengen. Ook nog te zien onze lift.

De opslagruimtes. Elke ruimte is voorzien van een eigen toegangsdeur met slot. Alleen uzelf heeft toegang tot de ruimte. Andere mensen niet, ook medewerkers van Loods 038 niet.

We hebben heel wat opslagruimtes. Weet u het even niet meer te vinden? Onze handige plattegrond wijst u de weg.

Neem via Streetview ook zeker even een kijkje boven (gebruik hiervoor de pijlen).

Onze opslagruimtes op de eerste verdieping. Loods 038 heeft de nodige brandpreventie maatregelen genomen. Zo zijn overal in het pand, brandmelders, blussers en rook melders te vinden en is er een brandmeldinstallatie met doormelding aan de meldkamer. Uw goederen staan veilig bij ons.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug