Skip to main content
In de spotlightnieuwsZakelijk nieuws

Abraham huren, bel feestverhuur!

By 16 maart 2015mei 13th, 2015No Comments

Abraham, Sarah of Springkussen huren in de regio zwolle? Maak kennis met Feestverhuur Zwolle

“Onze bedrijfsvoorraad nu extra beveiligd opgeslagen, door camera toezicht en de gebruikte toegangscontrole” – Feestverhuur Zwolle

In deze “In de spotlight” maken we kennis met het bedrijf Feestverhuur Zwolle. Dit bedrijf huurt al sinds 2011 een opslagruimte bij Loods 038 voor de handelsvoorraad van de onderneming. Feestverhuur Zwolle laat goed zien hoe divers het klantenbestand van Loods 038 is en hoe onze opslagruimtes zakelijke klanten in vele situaties kunnen helpen. Om het bedrijf beter te leren kennen gaan we in gesprek met Wilko Rossingh, één van de eigenaren van Feestverhuur Zwolle:

Wilko, kun je kort uitleggen wat Feestverhuur Zwolle haar klanten te bieden heeft?

Wilko: “Wordt er iemand in uw omgeving binnenkort Abraham of Sarah? Is er een baby geboren? Bij Feestverhuur Zwolle kunt u op eenvoudige wijze een opblaas abraham, sarah of een baby huren in de regio zwolle tegen zeer scherpe prijzen. Iets anders te vieren? U kunt bij ons ook terecht voor huur van o.a. skytubes, partytenten, terrasheaters, heteluchtkanonnen, springkussens, geluidssets, popcornmachines, suikerspinmachines, en poffertjesplaten. En alles is eenvoudig na werktijd en in het weekend op te halen en terug te brengen in Zwolle.”

Wie werken er bij Feestverhuur Zwolle?

“Eigenaren Wilko Rossingh & Ray Bergman proberen zo goed mogelijk op uw persoonlijke wensen in te spelen. Ook Nienke Woltinge is werkzaam bij Feestverhuur Zwolle.”

Wilko Rossingh

Mede-eigenaar

Ray Bergman

Mede-eigenaar

Nienke Woltinge

Medewerker

Wat onderscheidt jullie van andere bedrijven in de branche?

“Als je iets wilt huren voor een feestje, dan merk je al snel dat het budget overschreden wordt. Als particulier of stichting met weinig geld is dit al snel een probleem. Ook voor deze klanten willen we laten zien dat het anders kan.

Wat ons verder uniek maakt, naast onze uitstekende service, is het feit dat u de gehuurde artikelen buiten kantoortijden kunt ophalen. Zo hoeft u dus niet een dag vrij te nemen om de gehuurde spullen te halen of te retourneren. U kunt desgewenst zelfs op zondag bij B&R Feestverhuur Zwolle terecht.”

Hoe helpt het huren van opslagruimte jullie bij het runnen van het bedrijf?

“De springkussens en ander producten die we verhuren nemen veel ruimte in. Deze passen derhalve ook niet bij ons in de schuur of de woonkamer. Daarnaast houden we zakelijk en privé hiermee gescheiden. Ook is onze bedrijfsvoorraad nu extra beveiligd opgeslagen, door camera toezicht en de gebruikte toegangscontrole.”

Toen voor de foto’s de grote springkussens op het terrein van Loods 038 stonden, konden we ons uiteraard niet laten kennen en hebben we zelf ook nog een klein sprongetje gewaagd.

Wilt u ook als bedrijf in de spotlight? Neem contact met ons op en we spreken met de mogelijkheden door!

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:30
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug