Skip to main content
nieuws

Gedragscode branchevereniging voor Self-Storage bedrijven

By 2 maart 2015maart 6th, 2015No Comments

Loods 038 is al sinds meerdere jaren lid van de branchevereniging voor Self-Storage bedrijven, de NSSA. Deze organisatie, die de ambitie heeft om de “Bovag te worden onder de Self-Storage bedrijven” heeft als doel een kwaliteitskeurmerk te zijn voor opslagbedrijven. Iedereen met een loods met wat ruimte over kan in principe opslagruimte aanbieden. Om het kaf van het koren te scheiden laat de NSSA enkel opslagbedrijven toe die voldoen aan strenge veiligheidscriteria omtrent het alarmsysteem, brandpreventie, toegangscontrole en het klimaatbeheerssysteem.

Huur je bij een opslagbedrijf die lid is van de NSSA, dan weet je dat je verzekerd bent van kwalitatieve en veilige opslagruimte.

Sinds de oprichting van Loods 038 in 2010 hebben wij ons aangesloten bij deze vereniging omdat wij vinden dat het belangrijk is dat klanten duidelijk kunnen zien waar de inboedel het meest veilig kan worden opgeslagen. Wij bieden geen vochtige opslag als ergens in de hoek van een boerenschuur, maar hoogwaardige ruimte voor mensen die waarde hechten aan schone, goed beveiligde ruimtes.

Deze maand heeft de NSSA een geupdate versie van de gedragscode voor haar leden gelanceerd. Wilt u hem dichter bij bekijken? Kom langs bij ons kantoor, hij staat bij ons gepresenteerd op de balie.

Lees hier de gedragscode van de NSSA, versie 2015.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug