Skip to main content
nieuws

Nieuwe website online

By 12 februari 2015maart 21st, 2015No Comments

Het werd tijd voor een fris sausje, daarom hebben wij van Loods 038 een nieuwe website gebouwd. De stijl werd opgefrist en de site is nu ook goed te bekijken op mobiele apparaten.

Het is echter pas het begin, want we zijn druk bezig om de site van meer functionaliteiten te voorzien. Zo komt er een uitgebreide ruimtecalculator, komt er meer interactie op de site met een chatmogelijkheid en willen we onze zakelijke klanten de ruimte geven om hun bedrijf in de spotlight te zetten. Genoeg idee√ęn dus, die in de komende weken en maanden zullen worden gelanceerd op de site.

Goed zichtbaar op uw mobiele telefoon

schaalt automatisch naar uw schermformaat

De nieuwe website van Loods 038 maakt gebruik van een zogenaamd responsive design. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat waarop de website wordt bekeken. Maakt u gebruik van uw mobiel, dan blijft de site dus gemakkelijk te lezen. Zoals op de 2e foto te zien is, maken we voor mobiele apparaten gebruik van een gemakkelijk uitveeg-menu, waar de website op uw mobiel gemakkelijk te navigeren is.

De website is gerealiseerd door Alpixie. Bent u ook op zoek naar een nieuwe website? Neem dan zeker even contact op met Alpixie.

 

Alpixie-Logo_alternatief_Sept2014_retina

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:30
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug