Skip to main content
nieuws

Ontruiming en opslag bij overlijden

By 19 juni 2015juni 22nd, 2015No Comments

Bij Loods 038 weten we dat het huren van opslagruimte helaas soms ook een tragische achtergrond heeft. Dit kan een scheiding zijn, maar ook het overlijden van een geliefde. De nieuwe service van Loods 038, “Ontruiming en opslag bij overlijden”, kan hierbij ontzorgen in een moeilijke periode.

Het verlies van een dierbare is een emotionele aangelegenheid. Na het rouwproces blijft de familie vaak achter met bezittingen van de overledene. Via het testament wordt een deel onder de familie en nabestaanden verdeeld, maar vaak blijven er veel spullen staan waarvan niet duidelijk is wat er mee moet gebeuren. Deze staan merendeels nog in de woning van de overledene. Je kunt de spullen weggeven aan bijvoorbeeld een goed doel, of alles per opbod verkopen.  Het zijn echter vaak ook spullen met emotionele waarde waar je niet zo maar afstand van wilt doen. De keukentafel waar jullie vroeger samen aan hebben gezeten, of de antieke stoel waar de dierbare altijd in zat. Thuis heb je misschien ook geen ruimte voor de spullen, maar wegdoen is ook geen optie. Wat nu?  Grote kans dat het huis of apartement wel leeg gehaald moet worden. Loods 038 biedt de mogelijkheid om hierin te ontzorgen met onze nieuwe service “Ontruiming en opslag bij overlijden”.

De service “Ontruiming en opslag bij overlijden”, ontzorgt bij het verlies van een dierbare

Huis leegruimen na overlijden

Het leegruimen van een woning na het overlijden van een dierbare is geen makkelijke opgave. Wij begrijpen dat. Naast dat het veel werk is, brengen veel spullen herinneringen naar boven. Laat ons dit werk opknappen, je hebt al genoeg andere zaken aan het hoofd. Wanneer de waardevolle spullen zijn uitgezocht blijven de spullen over die moeten worden afgevoerd of worden opgeslagen. We zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. In overleg worden deze spullen afgevoerd en/of opgeslagen bij Loods 038.

Opslagruimte huren na overlijden

Nu de spullen veilig bij ons in de opslagruimte staan is er tijd om alles rustig uit te zoeken. Nu de woning leeg is kan deze worden opgeleverd of verkocht terwijl je de tijd kunt nemen om de spullen van de nabestaanden uit te zoeken. Eventueel bezoek je de opslagunit samen met enkele familieleden om te overleggen wat er met de spullen moet gebeuren. Uiteindelijk kun je besluiten dat een deel va de spullen alsnog kan wordt afgevoerd of verkocht. Het verkopen van items kan vanuit de opslagruimte organiseren. Heb je hierna de helft van de ruimte leeg staan? Bij Loods 038 switch je gemakkelijk naar een kleinere opslagunit, hiermee betaal je nooit te veel.

Meer weten over onze service ontruimen en opslag bij overlijden? Bel 038-4237123 voor meer informatie en prijzen.  Bij deze service bieden we een gratis intake aan, waarbij we bij je thuis langs komen om de inboedel te bekijken en een inschatting van de behoefte te maken.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug