Skip to main content

Woont u in Apeldoorn?

Huur opslagruimte in Zwolle!

Waarom naar Loods 038 in Zwolle?

Komt u uit Apeldoorn en bent u op zoek naar opslag? Loods 038 is het geschikte Self-Storage bedrijf voor u! Op slechts 35 minuten rijden van Apeldoorn vindt u ons bedrijf. Wij zijn hét Self-Storage bedrijf voor de regio Zwolle: service en oplossingen op maat hebben onze hoogste prioriteit. Voor elke soort van opslag kunnen we u een oplossing bieden!

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Voor inwoners en bedrijven uit Apeldoorn is Loods 038 prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we u kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.

Meer over inboedelopslagruimte >

Voor bedrijven uit Apeldoorn bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Zwolle voor ondernemers uit Apeldoorn een strategische plek: vanuit deze stad kunt u immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen. Hierbij heeft Loods 038 het voordeel dat het dichtbij de snelweg ligt via een nieuw aangelegde rondweg.

Meer over zakelijke opslagruimte >

Vanuit Apeldoorn is Loods 038 gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50 en afslag Zwolle-Zuid. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Zwolle, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland.
De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-100 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huurt u dus nooit te veel ruimte. U huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug