Woont u Deventer? Huur opslagruimte in Zwolle!

Woont u in Deventer en kunt u wel wat extra opslagruimte gebruiken? Dan bent u bij Loods 038 in Zwolle aan het juiste adres. Op 40 minuten rijden van Deventer vindt u ons bedrijf. Wij zijn een Self-Storage bedrijf waar service en oplossingen op maat onze topprioriteit zijn. Voor elke soort van opslag kunnen we u een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we ruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Bent u als inwoner of bedrijf uit Deventer op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of prive? Bij Loods 038 Self-Storage vindt u de ideale oplossing.

Waarom naar Loods 038 in Zwolle?

Voor inwoners en bedrijven uit Deventer is Loods 038 prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra ruimte. De oplossingen die we u kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.

Meer over inboedelopslagruimte >

Voor bedrijven uit Deventer bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Zwolle voor ondernemers uit Deventer een strategische plek: vanuit deze stad kunt u immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen. Hierbij heeft Loods 038 het voordeel dat het dichtbij de snelweg ligt via een nieuw aangelegde rondweg.

Meer over zakelijke opslagruimte >

Vanuit Deventer is Loods 038 gemakkelijk te bereiken via de N792 en A50. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Zwolle, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland
De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-100 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huurt u dus nooit te veel ruimte. U huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.