Skip to main content

Woont u Meppel? Huur opslagruimte in Zwolle!

Komt u uit Meppel en bent u op zoek naar opslag? Loods 038 is het geschikte Self-Storage bedrijf voor u! Op slechts 20 minuten rijden van Meppel vindt u ons bedrijf. Wij zijn hét Self-Storage bedrijf voor de regio Zwolle: service en oplossingen op maat hebben onze hoogste prioriteit. Voor elke soort van (tijdelijke) opslag kunnen we u een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Bent u als inwoner of bedrijf uit Meppel op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of prive? Bij Loods 038 Self-Storage vindt u de ideale oplossing.

Waarom naar Loods 038 in Zwolle?

Voor inwoners en bedrijven uit Meppel is Loods 038 prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we u kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.

Meer over inboedelopslagruimte >

Voor bedrijven uit Meppel bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Zwolle voor ondernemers uit Meppel een strategische plek: vanuit deze stad kunt u immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen. Hierbij heeft Loods 038 het voordeel dat het dichtbij de snelweg ligt via een nieuw aangelegde rondweg.

Meer over zakelijke opslagruimte >

Vanuit Meppel is Loods 038 gemakkelijk te bereiken via de 6-baans snelweg A28 en afslag Zwolle-Zuid. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Zwolle, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland.
De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-100 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huurt u dus nooit te veel ruimte. U huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug