Skip to main content

Woont u Ommen? Huur opslagruimte in Zwolle!

Woont u in Ommen en kunt u wel wat extra opslag gebruiken? Loods 038 is dan het geschikte Self-Storage bedrijf voor u! Op slechts 30 minuten rijden van Ommen vindt u ons bedrijf. Wij zijn een Self-Storage bedrijf waar service en oplossingen op maat onze hoogste prioriteit hebben. Voor elke soort van (tijdelijke) opslag kunnen we u een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Bent u als inwoner of bedrijf uit Ommen op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of prive? Bij Loods 038 Self-Storage vindt u de ideale oplossing.

Waarom naar Loods 038 in Zwolle?

Voor inwoners en bedrijven uit Ommen is Loods 038 prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we u kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.

Meer over inboedelopslagruimte >

Voor bedrijven uit Ommen bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Zwolle voor ondernemers uit Ommen een strategische plek: vanuit deze stad kunt u immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen. Hierbij heeft Loods 038 het voordeel dat het dichtbij de snelweg ligt via een nieuw aangelegde rondweg.

Meer over zakelijke opslagruimte >

Vanuit Ommen is Loods 038 gemakkelijk te bereiken via de N340. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Zwolle, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland.
De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-100 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huurt u dus nooit te veel ruimte. U huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:30
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug