Skip to main content

Woont u Raalte? Huur opslagruimte in Zwolle!

Woont u in Raalte en bent u op zoek naar (tijdelijke) opslag? Dan bent u bij Loods 038 Zwolle aan het juiste adres. Op slechts 30 minuten rijden van Raalte vindt u ons bedrijf. Voor alle vormen van opslag kunt u bij ons in Zwolle terecht. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant bieden we oplossingen op maat.

Bent u als inwoner of bedrijf uit Raalte op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of prive? Bij Loods 038 Self-Storage vindt u de ideale oplossing.

Waarom naar Loods 038 in Zwolle?

Voor inwoners en bedrijven uit Raalte is Loods 038 prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we u kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.

Meer over inboedelopslagruimte >

Voor bedrijven uit Raalte bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Zwolle voor ondernemers uit Raalte een strategische plek: vanuit deze stad kunt u immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen. Hierbij heeft Loods 038 het voordeel dat het dichtbij de snelweg ligt via een nieuw aangelegde rondweg.

Meer over zakelijke opslagruimte >

Vanuit Raalte is Loods 038 gemakkelijk te bereiken via de N35. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Zwolle, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland.
De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-100 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huurt u dus nooit te veel ruimte. U huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug