Skip to main content
nieuwsOpslagtips

Quick-tip: Hoe kom ik bij mijn opslag?

By 20 januari 2024april 29th, 2024No Comments

U hebt toegang tot onze locatie met een eigen, persoonlijke toegangscode. Met deze code kunt u de overheaddeur openen en het pand betreden. Het werkt heel simpel.

Bij de roldeur vindt u een bedieningspaneel. Hierop toetst u de 6 cijfers in die u van ons op het handige toegangspas hebt ontvangen. De deur zal nu automatisch openen.

U ontvangt van ons een visitekaartje waar uw eigen persoonlijke pincode op staat vermeld. Let op: deze code is alleen voor uzelf, geef deze code dan ook niet aan andere personen!

Tijdens welke tijden kan ik naar binnen?

Het voordeel van dit toegangscontrolesysteem is dat we hiermee zeer ruime openingstijden kunnen hanteren. We zeggen zelf meestal: “U kunt er altijd bij, behalve ’s nachts”. Dit is ook letterlijk zo, want met uw eigen code kunt u 7 dagen per week tussen 06:00-23:00 uur naar binnen. Wel zo makkelijk.

Hoe sluit ik de deur?

Dit gaat automatisch. Wanneer de deur geheel is geopend, zal deze automatisch weer sluiten na 60 seconden. We raden dan ook streng aan om nooit spullen onder een geopende deur te zetten.

Wat moet ik doen als mijn pincode niet werkt?

Gaat de deur niet open als u de code intoetst? De eerste stap is controleren dat u zeker de juiste code intoets. Is dit het geval? Bent u tijdens kantooruren, kunt u zich melden bij ons kantoor, we kunnen dan kijken waar het probleem door wordt veroorzaakt. 9 van de 10 keer kunnen we dit direct voor u oplossen. Bent u buiten kantoortijden bij de opslag? Als ons kantoor gesloten is kunt u ons bereiken op 038-4237123. We kunnen dan eventueel op afstand tevens het probleem voor u oplossen.

Zijn er nog onduidelijkheden?

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Bel naar 038-4237123 of mail naar info@loods038.nl.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug