Skip to main content
 

Uw bedrijf in de spotlight?

Wij geven onze zakelijke klanten graag de aandacht die zij verdienen

 

Hoe helpt Loods 038 uw bedrijf?

Bekijk het voorbeeld van Johan & Sylvia

Presenteer uw bedrijf op Loods038.nl

Upload uw logo

Zorg ook dat uw bedrijf op onze website komt te staan! Logo’s van zakelijke klanten worden op onze website gepresenteerd, met hierbij een link naar de website. Loods 038 geeft haar zakelijke klanten graag dat extra beetje aandacht. Ook zijn we trots op de bedrijven die klant bij ons zijn. Maak ook gebruik van deze kans en upload uw logo!

“In de spotlight” profiel

Wíj laten graag potentiële zakelijke klanten zien in welke diverse situaties onze opslagruimtes oplossing bieden. Ú wilt graag bekendheid krijgen bij klanten in Zwolle en omgeving. Dit komt samen in een “in de spotlight” profiel. U krijgt een eigen pagina op onze website waarin uw onderneming uitgebreid wordt voorgesteld. Dit alles geheel kosteloos.

Reclame in kantoor (binnenkort)

Onlangs zijn we begonnen met het tonen van video’s in ons kantoor. Deze gaan wij afwisselen met korte presentaties van onze zakelijke klanten. Dit bestaat uit een foto gemaakt bij ons op locatie, met jullie bedrijfsnaam en logo mooi gepresenteerd. Bezoekers van het kantoor zien een roulerend advertenties van de klanten en Loods 038.

Voorbeeld “Led the magic begin”

Graag leggen we uit hoe Loods 038 en uw bedrijf elkaar kunnen versterken. Hier als voorbeeld het fictieve bedrijf “Led the magic begin” van Johan Meerslag.

Johan verkoopt innovatieve LED-verlichting via zijn webshop en via groothandels. De LED lampen importeert hij uit China via een contactpersoon in Azië.

Omdat Johan net is begonnen is de handel onstuimig met pieken en dalen. Zijn vriendin Lisa struikelde  thuis over de Chinese dozen, en speelde het hard: “De dozen eruit, of jij eruit”. Hoewel Johan kort twijfelde, koos hij voor zijn vriendin: de dozen moesten zijn appartement in Stadshagen verlaten. Bij Loods 038 Self-Storage besloot hij een ruimte te huren van 12m3 voor zijn handelsvoorraad. De volgende maand echter kwam een flinke container binnen en huurde hij tijdelijk voor één maand een grote unit om de piek in voorraad op te vangen. Tot zover, Johan blij, Lisa blij.

Echter, hoewel Johan naast de webshop ook nog fulltime werkt, heeft hij de ambitie om Led the magic begin groter en succesvoller te maken. Loods 038 geeft hem hierin een extra zetje in de rug. Bij de referenties op de zakelijke pagina en elders op de site komt zijn logo naar voren met een directe link naar zijn webshop. Daarnaast meldt hij zich aan voor het “in de spotlight” profiel.

Op de site van Loods 038 verschijnt een pagina waarin Johan de kans krijgt uitgebreid uit te leggen hoeveel energie zijn LED-lampen wel niet besparen en waarin hij zich onderscheidt van Philips en andere concurrenten. Daarnaast legt hij uit hoe hij zijn opslagruimte gebruikt en hoe deze hem kan helpen bij het opbouwen van zijn bedrijf. Op locatie bij worden in zijn opslagruimte foto’s gemaakt en samen wordt dit als een artikel gepresenteerd op de website.

Als slagroom op de taart is Johan ook te zien in één van de commercials die getoond worden in het kantoor van Loods 038. Hiervoor heeft Lisa een mooie foto van hem gemaakt waarin hij een LED-lamp omhoog houdt.

Sylvia, die op zoek is naar wat tijdelijke opslagruimte in verband met haar verhuizing, huurt via www.loods038.nl een ruimte. Hierbij komt ze ook het logo van het bedrijf van Johan tegen. Sylvia bedenkt zich dat ze haar nieuwe woning nog helemaal moet voorzien van verlichting en wordt nieuwsgierig. Ze leest het artikel over zijn bedrijf en neemt alvast een kijkje op zijn webshop.

Dezelfde middag gaat ze naar Loods 038 om het contract van haar ruimte te ondertekenen en de sleutels op te halen. Daar ziet ze dezelfde knappe kop van Johan en denkt  weer aan de lampen die ze nog moet bestellen. ’s Avonds om de bank surft ze nogmaals naar de webshop van Johan en bestelt enkele lampen bij  “Led the magic begin”

Is je huis je kantoor?

Je voorraad verdient een efficiëntere plek, huur opslag of bedrijfsruimte bij Loods 038

Upload logo

Als bedrijf wil je gezien worden, zeker in je eigen regio. Zakelijke klanten kunnen zich kosteloos profileren op onze website. Stuur uw logo op, en na goedkeuring wordt deze geplaatst met een doorlink naar uw website. Bij voorkeur het logo aanleveren als vector bestand (.AI of .EPS) of hoge resolutie PNG. Het logo aanleveren met een transparante achtergrond. U krijgt bericht zodra het logo op onze website staat. De logo’s worden door ons als referentie op de zakelijke pagina gebruikt, maar ook eventueel op andere pagina’s.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, ai, eps.
  • Waar moeten we het logo naar toe linken?

In de spotlight profiel

Vindt u het leuk om uw bedrijf even extra in de spotlight te zetten? Wij wel, en daarom bieden we zakelijke klanten de kans zich zelf voor te stellen via onze nieuwe “in de spotlight” serie.

Wat is het?

Kortgezegd geeft het bedrijven de kans om uit te leggen wat voor producten en/of diensten zij aanbieden en waarin zij onderscheidend zijn.  Daarnaast wordt het profiel voorzien van goed fotomateriaal wat bij ons op locatie wordt geschoten. Enthousiast? Meld je dan hier aan en vul de vragenlijst in. We nemen dan zo spoeidig mogelijk contact met jullie op een afspraak in te plannen om foto’s te maken. Tot snel!

1 Vraag
2 Vraag
3 Vraag
4 Vraag
5 Bestanden meesturen
6 (Bedrijfs-)gegevens
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug