De antwoorden op al uw vragen

Zijn mijn goederen verzekerd in de opslagruimte?

Het antwoord van Loods 038

Het is belangrijk dat de kostbaarheden in uw opslagruimte zijn verzekerd. De verzekering kan op 2 manieren worden geregeld:

Verzekeren via Loods 038

Het verzekeren van uw gehuurde opslagruimte bij Loods 038 is gemakkelijk en  eenvoudig geregeld bij het afsluiten van uw huurovereenkomst.  Dit is mogelijk voor de volgende verzekerde bedragen:

Verzekerd bedrag
Premie p/mnd
€5.000,-
€ 2,27
€10.000,-
€ 2,84
€20.000,-
€ 3,99

Voor een kleine maandelijkse premie zijn uw goederen verzekerd tegen brand, diefstal en waterschade. De voorwaarden voor deze verzekering vindt u hier.

Verzekeren via uw eigen verzekeraar

Het is niet verplicht om u goederen bij ons te verzekeren. Sterker nog, we vinden het zonde als onze klanten dubbel verzekerd zijn. Indien u zelf een inboedelverzekering hebt die de goederen in de opslagruimte dekt kunt u die verzekering ook gebruiken. U ondertekent dan bij het aangaan van de huurovereenkomst een formulier waarin u aangeeft zelf zorg te dragen voor de verzekering.

Hebt u na het lezen van deze informatie nog een vraag over het verzekering van de goederen in uw opslagruimte? Kom gerust even langs bij ons kantoor of neem telefonisch contact met ons op. We helpen u dan graag verder

Hebt u een vraag aan Loods 038? We helpen u graag!

Ralph VerheijenEigenaar Loods 038

Hebt u een andere vraag?

We helpen u graag!