De antwoorden op al uw vragen

Is het huren van opslagruimte veilig?

Het antwoord van Loods 038

Ja, het huren van opslagruimte is veilig. We durven te stellen dat uw goederen bij ons veiliger staan dan bij u thuis op zolder. Waarom? We lichten het graag even toe.

Veiligheidsvoorzieningen

Bij Loods 038 hebben we verschillende veiligheidsvoorzieningen getroffen om de veiligheid van uw goederen te kunnen garanderen. Dit begint met de toegang van het pand. Ons pand is voorzien van een geavanceerde toegangscontrole, waarbij elke klant het pand binnenkomt met zijn eigen persoonlijke pincode. Deze gegevens worden ook vastgelegd, waardoor we ook later kunnen terug welke personen er op een specifiek tijdstip naar binnen zijn gegaan.

U ontvangt van ons een visitekaartje waar uw eigen persoonlijke pincode op staat vermeld. Let op: deze code is alleen voor uzelf, geef deze code dan ook niet aan andere personen!

Daarnaast wordt alles in de gaten gehouden middels onze camerabeveiliging. De camera’s nemen elke beweging die gedurende een langere periode wordt opgeslagen.

Ook is Loods 038 aangesloten bij de surveillancedienst van Securitas. Buiten de kantooruren houden zijn het pand van Loods 038 in de gaten.

Brandpreventie

Het belangrijkste is dat we voorkomen dat er zich een brand voordoet. Daarom is het ook verboden om snel ontvlambare zaken als gasflessen en brandstoffen op te slaan. Hiermee beperken we het risico op brand aanzienlijk.

Ons pand is daarnaast voorzien van een brandmeldcentrale met doormelding naar een meldkamer. Mochten er zich calamiteiten voordoen zorgt dit er voor dat de brandweer snel ter plaatse zal zijn.

Kortom: Sla met een gerust hart uw spullen op bij Loods 038 Self-Storage. We nemen alle benodigde maatregelen om de risico’s te beperken. Twijfel niet langer, huur een veilige opslagruimte bij Loods 038!

Hebt u een vraag aan Loods 038? We helpen u graag!

Ralph VerheijenEigenaar Loods 038

Hebt u een andere vraag?

We helpen u graag!