Skip to main content
De antwoorden op al uw vragen

Is het huren van opslagruimte veilig?

Het antwoord van Loods 038

Ja, het huren van opslagruimte is veilig. We durven te stellen dat uw goederen bij ons veiliger staan dan bij u thuis op zolder. Waarom? We lichten het graag even toe.

Veiligheidsvoorzieningen

Bij Loods 038 hebben we verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van uw spullen te kunnen garanderen. Dit begint met de toegang van het pand. Ons pand is uitgerust met een geavanceerd toegangscontrolesysteem waarbij iedere klant een persoonlijke pincode heeft. Hiermee wordt voorkomen dat onbevoegdheden het pand kunnen betreden. Alles wordt geregistreerd zodat wij precies kunnen inzien wie voet in ons pand heeft gezet.

 

U ontvangt van ons een visitekaartje met uw eigen persoonlijke pincode. Let op: deze code is alleen voor uzelf, geef deze niet aan andere personen!

Verder wordt alles in de gaten gehouden door onze camerabeveiliging. De camera’s detecteren alle bewegingen die plaatsvinden in én rondom ons pand.

Daarnaast is Loods 038 aangesloten bij de surveillancedienst van Securitas. Zij houden buiten kantooruren toezicht op ons pand.

Brandpreventie

Het belangrijkste is dat we voorkomen dat er zich een brand voordoet. Daarom is het verboden om snel ontvlambare zaken als gasflessen en brandstoffen op te slaan. Hiermee beperken we het risico op brand aanzienlijk.

Ons pand is voorzien van een brandmeldcentrale met doormelding naar een meldkamer. Mochten er zich calamiteiten voordoen zorgt dit ervoor dat de brandweer snel ter plekke is.

Kortom: Sla met een gerust hart uw spullen op bij Loods 038. Wij hebben alle benodigde maatregelen getroffen om de risico’s te beperken. Twijfel niet langer, huur een veilige opslagruimte bij Loods 038!

Hebt u een vraag aan Loods 038? We helpen u graag!

Ralph VerheijenEigenaar Loods 038

Hebt u een andere vraag?

We helpen u graag!
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug