De antwoorden op al uw vragen

Waar zitten jullie precies?

Het antwoord van Loods 038

Loods 038 Self-Storage vindt u aan de Schoenerweg 1b te Zwolle. Dit is gelegen op industrieterrein Voorst C. Dit ligt naast de wijk Westenholte en vlakbij Stadshagen. Woont u in één van deze 2 wijken en wilt u dichtbij huis uw spullen opslaan? Dat is Loods 038 Self-Storage! Ook voor de rest van Zwolle en omgeving is onze locatie gemakkelijk te bereiken.

Routebeschrijving met auto

 • Vanuit Groningen A28:
  Neem afslag 18 Zwolle-Zuid, ga bij de rotonde rechtsaf. Ga 2 stoplichten rechtdoor, u gaat nu via de brug het water over. Ga na de brug bij de stoplichten links. Neem de eerste rechts en ga direct weer rechts. U rijdt nu langs de Boels. Zodra u de hoek om bent, bent u gearriveerd!
 • Vanuit Amersfoort A28:
  Neem afslag 18 Zwolle-Zuid, ga bij de rotonde driekwart (linksaf). Ga 2 stoplichten rechtdoor, u gaat nu via de brug het water over. Ga na de brug bij de stoplichten links. Neem de eerste rechts en ga direct weer rechts. U rijdt nu langs de Boels. Zodra u de hoek om bent, bent u gearriveerd! 
 • Vanuit centrum
  Verlaat het centrum via de west-zijde bij het Maagjesbolwerk (Media Markt). Ga linksaf de Harm Smeengekade op. De weg gaat over in de Willemskade. Ga rechtsaf naar de Rietweg, u komt langs de Ijsselhallen. Ga bij het kruispunt links naar Blaloweg. Ga direct rechts bij de stoplichten naar de Hasselterweg. U komt nu het water over. Ga bij de stoplichten linksaf naar de Westenholterallee. Ga bij het 2e stoplicht rechtsaf, en ga de eerste link (bij het tankstation). Rijd rechtdoor en aan het einde van de weg arriveert u bij Loods 038. 
 • Vanuit Stadshagen
  Verlaat Stadshagen via de Frankhuizerallee en rijdt naar het kruispunt met de fietsbrug. Ga bij de stoplichten rechtdoor naar de Westenholterallee. Ga bij het 2e stoplicht rechtsaf, en ga de eerste link (bij het tankstation). Rijd rechtdoor en aan het einde van de weg arriveert u bij Loods 038.

Hebt u een vraag aan Loods 038? We helpen u graag!

Ralph VerheijenEigenaar Loods 038

Hebt u een andere vraag?

We helpen u graag!