Skip to main content
De antwoorden op al uw vragen

Waar zitten jullie precies?

Het antwoord van Loods 038

Loods 038 Self-Storage is gevestigd aan Schoenerweg 1b in Zwolle. Dit is gelegen op industrieterrein Voorst-C naast Westenholte én vlakbij Stadshagen. Woont u in één van deze wijken en wilt u dichtbij spullen opslaan? Zoek dan niet verder, Loods 038 staat tot uw dienst. Uiteraard zijn wij voor de rest van Zwolle en omgeving ook makkelijk te bereiken!

Routebeschrijving met auto

 • Vanuit Groningen A28:
  Neem afslag 18 Zwolle-Zuid, ga bij de rotonde rechtsaf. Ga 2 stoplichten rechtdoor, u gaat nu via de brug het water over. Ga na de brug bij de stoplichten links. Neem de eerste rechts en ga direct weer rechts. U rijdt nu langs verhuurbedrijf Boels. Zodra u de hoek om bent, bent u gearriveerd!
 • Vanuit Amersfoort A28:
  Neem afslag 18 Zwolle-Zuid, ga bij de rotonde driekwart (linksaf). Ga 2 stoplichten rechtdoor, u gaat nu via de brug het water over. Ga na de brug bij de stoplichten links. Neem de eerste rechts en ga direct weer rechts. U rijdt nu langs de Boels. Zodra u de hoek om bent, bent u gearriveerd! 
 • Vanuit centrum
  Verlaat het centrum via de west-zijde bij het Maagjesbolwerk (Media Markt). Ga linksaf de Harm Smeengekade op. De weg gaat over in de Willemskade. Ga rechtsaf naar de Rietweg, u komt langs de Ijsselhallen. Ga bij het kruispunt links naar Blaloweg. Ga direct rechts bij de stoplichten naar de Hasselterweg. U komt nu het water over. Ga bij de stoplichten linksaf naar de Westenholterallee. Ga bij het 2e stoplicht rechtsaf, en ga de eerste link (bij het tankstation). Rijd rechtdoor en aan het einde van de weg arriveert u bij Loods 038. 
 • Vanuit Stadshagen
  Verlaat Stadshagen via de Frankhuizerallee en rijdt naar het kruispunt met de fietsbrug. Ga bij de stoplichten rechtdoor naar de Westenholterallee. Ga bij het 2e stoplicht rechtsaf, en ga de eerste link (bij het tankstation). Rijd rechtdoor en aan het einde van de weg arriveert u bij Loods 038.

Hebt u een vraag aan Loods 038? We helpen u graag!

Ralph VerheijenEigenaar Loods 038

Hebt u een andere vraag?

We helpen u graag!
Close Menu

Contactgegevens

 • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

 • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
 • Za 09:00-12:00
 • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

 • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug