Skip to main content
nieuwsZakelijk nieuws

Wanneer biedt het huren van een postbus uitkomst?

By 14 april 2015mei 13th, 2015No Comments

Bij Loods 038 is het ook mogelijk om een postbus te huren.  Waarom is dit nuttig? Het blijkt dat het niet enkel handig is om post van je minnares te ontvangen. 5 veelvoorkomende scenario’s voor het huren  van een postbus op een rij.

 

1. Post scheiden van post thuis

Een belangrijke reden van het gebruik van een postbus is de wens om bepaalde post te scheiden van privé post. Denk hierbij aan de beheerder van een stichting of vereniging van eigenaren. Belangrijke brieven belanden dan niet tussen de folders op de deurmat, maar netjes apart in de eigen postbus.

2. Tijdelijk verblijf in het buitenland

Gaat u als expat een tijdje naar het buitenland? Toch eindelijk die wereldreis maken naar Peru? Grote kans dat u toch nog bepaalde post in Nederland wilt blijven ontvangen.  Als het huurhuis is opgezegd kun je het daar niet meer laten bezorgen en het is maar de vraag of je familie ermee kunt en wilt opzadelen. Bijkomend voordeel is de mogelijkheid binnengekomen post per email te laten doorsturen. Zo kun je zittend op een lama toch nog de post lezen.

3. Tijdens een verhuizing/verbouwing

Middenin een drukke verbouwing of verhuizing is het vaak een chaos. Wellicht woont u als overbrugging op een vakantiepark waar je geen post kunt ontvangen. Bij een flinke verbouwing kan het ook niet ideaal zijn om daar de post al heen te sturen. Een postbus kan hier tijdelijk soelaas bieden. Dit is ook een handige combinatie met het huren van opslagruimte voor uw inboedel.

4. Zakelijk postadres

Als u als bedrijf geen eigen kantoorruimte tot uw beschikking hebt, kunt u met een postbus toch een zakelijk postadres krijgen. Hiermee maakt u een professionelere indruk bij de klant

5. Inschrijven KVK

Bent u op zoek naar een vestigingsadres voor uw bedrijf? Combineert u de postbus met onze domicilie service is het mogelijk uw onderneming bij ons in te schrijven als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. Dit is een handige oplossing voor de freelancer, ZZP’er of buitenlandse onderneming die geen kantoor heeft en het bedrijf ook niet op een thuisadres kan of wil vestigen.

Is één van de bovenstaande scenario’s ook op u van toepassing en wilt u ook graag een postbus huren? Regel dit dan hier meteen. Wilt u meer informatie over de postbussen van Loods 038, dan klikt u op de button.

Direct postbus aanvragen

  • Kies hier het type postbus wat u zoekt
Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug