Skip to main content

Wat is self-storage?

Het idee van Self-storage komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Ongeveer 30 jaar geleden maakte het concept een grote opmars richting Europa. Tot op de dag van vandaag ontwikkeld het zich nog sterk.

Self-Storage betrekt zowel de zakelijke als particuliere markt. Het biedt de mogelijkheid om opslagruimtes voor onbepaalde tijd te huren. Hierdoor betaalt een klant alleen voor de gewenste huurperiode. En omdat de ruimtes in ieder formaat aanwezig zijn betaalt men ook nooit te veel.

De diversiteit in ruimtes maakt het tevens mogelijk om alles op te slaan, of het nu lang, kort, breed of hoog is. Dit is afhankelijk van de behoefte van de klant. Er zijn opslagruimtes voor complete inboedels, maar ook voor enkele archiefdozen.

Bij Self-Storage wordt men van alle gemakken voorzien; er zijn verschillende transportmiddelen aanwezig zodat de klant zelf zo min mogelijk hoeft te tillen.

Wat heeft Self-Storage mij te bieden?

Self-Storage biedt klanten vrijheid. Door ruime openingstijden te hanteren zijn de spullen altijd bereikbaar. De klanten worden voorzien van eigen toegangscode zodat ze –zonder aanwezigheid van een medewerker- bij de opslag kunnen. Dit maakt dat de ruimte beschouwd kan worden als een eigen garage; alleen met het voordeel dat je hem ieder moment kunt opzeggen. Men betaalt dus niet meer dan nodig.

Self-Storage biedt klanten veiligheid. Iedereen wil er zeker van zijn dat de spullen veilig worden opgeborgen. Het zijn immers spullen die een hoge materiële of emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom wordt hier veel energie ingestoken binnen Self-Storage. Zo zijn er actieve toegangscontroles, surveillancediensten en unieke sleutels voor de opslagruimtes. Ook zijn alle noodzakelijke maatregelen aangaande brandveiligheid getroffen.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:00
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug