Skip to main content
nieuws

Welkom in Zwolle, Ikea!

By 17 februari 2015No Comments

Morgen, 18 februari 2015, is het zo ver, dan opent IKEA Zwolle haar deuren. Als Loods 038 heten we hen dan ook van harte welkom, of ook: “Välkommen till Zwolle!”.  Tot op heden moest de Zwollenaar naar Amersfoort of Groningen voor de KILPPAN bank, EXPEDIT kast of LACK tafel. Tot morgen dus, want dan opent de nieuwe IKEA vanaf 10.00 uur haar deuren.

Bij Loods 038 zien wij de meubels als de BILLY en alle anderen geregeld voorbij komen. Om een opslagruimte efficiënt te benutten zijn de meubels van IKEA natuurlijk hartstikke handig, want een meubel is geen IKEA meubel zonder dat het volledig demontabel is. Hoewel onze klanten soms afvragen hoe ze deze weer stevig in elkaar moeten zien te krijgen, heeft dit dus wel zijn voordelen. We verwachten ook dat de bekende Zweedse meubelen geregeld voorbij zullen komen, of bijvoorbeeld de welbekende lampen “met papier er omheen gewikkeld”. Of het verstandig is morgen direct de IKEA binnen te stormen om goedkoop servies in te slaan is overigens maar de vraag, aangezien er flinke drukte wordt verwacht.

Relletje

Een happening als de opening van een IKEA gaat uiteraard niet gepaard zonder een klein relletje: de vakbond FNV zal actie voeren bij de opening voor een betere CAO van de werknemers van IKEA in Nederland.

Item actie FNV op radio Oost

FNV zal actie voeren bij de opening voor een betere CAO van de werknemers van IKEA in Nederland.

Brengt u morgen een bezoekje aan onze Zweedse vrienden? Dan zeggen we graag “Ha kul i morgon!”(Veel plezier morgen). Wordt de drukte je naar verloop van tijd toch te gek? Rij dan lekker door naar Loods 038 met de zojuist aangeschafte spullen voor uw huis. We zullen er goed voor zorgen.

Close Menu

Contactgegevens

  • Schoenerweg 1B 8042PJ Zwolle

Openingstijden kantoor

  • Ma - Vr 09:00 - 16:00 uur
  • Za 09:00-12:30
  • Zo gesloten
 

Openingstijden opslag

  • Ma - Zo 06:00 - 23:00 uur
 

Bel mij terug